Bell Schedule

  •  

    CHS BELL SCHEDULE

      ct logo

     

    Period:

    Time:

    1st

    7:25 to 8:12

    Passing Time

    5 minutes

    2nd

    8:17 to 9:04

    Passing Time

    5 minutes

    3rd

    9:09 to 9:56

    Passing Time

    5 minutes

    4th

    10:01 to 10:48

    Extended
    Nutritional Break

    10 minutes

    5th

    10:58 to 11:45

    Passing Time

    5 minutes

    6th

    11:50 to 12:37

    Passing Time

    5 minutes

    7th

    12:42 to 1:29

    Lunch

    1:29 to 1:59